© Adrian Limani
logo

Sherbimet

Portrete

Portrete

Nese jeni cift dhe deshironi fotoshooting ose portrete, foto biznisi, femije dhe familje mund te na kontaktoni.

Dasma

Nese deshironi foto dasmash dhe fotoshooting ndjehuni te lire te na kontaktoni. Ne do te bejme maksimumin me aftesite dhe kreativitetin tone te investojme ne fotot tua.

Dasma
Konceptuale

Konceptuale

Nese deshironi ndonje foto te vecante per vete ose biznesin tuaj na kontaktoni rreth idese suaj se cfar deshironi, ne do te bejme me te miren qe te bejme dicka te vecante per ju.