© Adrian Limani
logo

Rreth Meje

Adrian Limani

Adrian Limani

Adrian Limani eshte nje fotograf Shqipetar, puna e te cilit eshte cilesuar mjaft kreative dhe eshte shfaqur neper vende te ndryshme te botes. Punimet e tij jane publikuar ne shume portale, revista dhe gazeta te ndryshme boterore, sic jane CNN, BBC, RTL, The Sun, Mirror, Telegraph, Times, The Australian, NG China, Bild, La Repubblica, revistat N-Photo, Practical Photoshop, Photography Mothnly etj.
Poashtu disa nga fotografite e tije jane postuar nga yje te ndryshme te showbizit sic jane Jessie J, Calvin Harris, Tyrese Gibson, P Diddy. Ne Tetore, 2014, ai fitoi cmimin "Gold Medal of Excellence" ne kategorine eksperimentale ne kompetiticionin internacional te mbajtur ne Linz, Austri, ku per here te pare prezantoi zhvillimin e fotografise ne Shqiperi ne nje kompeticion nderkombetare.

Cmimet Fotografike

Gold Medal of Excellence - Trierenberg Super Circuit 2014
One Eyeland Awards 2014 - Finalist
Honorable Mention - International Photography Awards 2015
Honorable Mention - London International Creative Competition 2015
Honorable Mention - Moscow International Foto Awards 2016
International Fine Art Photography Award Nominee 2019

Ekspozitat

My kind of Photography, Tirane (Shqiperi) 2013

Light of Freedom, Zurich (Zvicer) 2016